Beste vlees voor het grillen en koken

Als je grilt, moet je een goed mals mengsel maken dat snel gaart en je vlees knapperig of droog maakt.

Mals maken van vlees betekent niet alleen koken totdat het helemaal droog en gemakkelijk te eten is; Je moet ook de juiste soort vlees kopen en het correct maken. Als u bijvoorbeeld een groot stuk biefstuk grilt, blijf dan weg van de goedkopere stukken om uw kosten laag te houden.

Er zijn veel verschillende soorten vlees die kunnen worden bereid om te grillen, maar er zijn drie stukken borst die het meest worden gebruikt. Ten eerste is de borst de meest populaire vlees van vlees voor gebarbecued borst. Ten tweede is de rok steak, die iets langer is dan de borst, is uitstekend voor barbecue of varkensribben. Ten slotte is de hickory-butt een geweldige snit voor gehaktbrood, ontbijtnacho’s of ander hartig vlees. Natuurlijk, zoals bij elk stuk vlees, is er altijd de keuze om te kopen dat al is gemaakt bij een winkel of barbecueverkoper of om het zelf te maken.

Of u nu koopt of het zelf maakt, onthoud dat het gebruik van goedkopere stukken, zoals een roksteak, ertoe zal leiden dat uw vlees droog wordt en een lage smaak heeft. Probeer voor een goed gevoelig vlees de botten van het botten, dat is gemaakt van lendenen van de achterkant van een koe. Dit snijdt het marmering door het hele lichaam, waardoor het een heel mooi, zelfs oppervlakte en uitstekende smaak geeft. Het vlees zonder been heeft ook een uitstekend absorptievermogen en behoudt zijn vorm tijdens het barbecueproces zonder dat er zout en saus moet worden toegevoegd om de smaken te verzegelen. Deze bezuinigingen komen echter tegen een lager prijspunt dan sommige van de andere vlees van vlees dat wordt gebruikt voor het koken buiten.

Voor het beste deel van eventuele biefstuk of kip, maar specifiek voor gebruik op de grill of roker, is het de vogel, Turkije of varkenskoteletten. Dit zijn meestal de duurste bezuinigingen op de markt, maar komen vol met smaak en geven de neiging om de beste resultaten te geven bij grill of roker. Typisch worden hele kalkoenen gebruikt voor geroosterde maaltijden, terwijl kleinere stukjes Turkije kunnen worden gekruid met kruiden voordat ze worden toegevoegd aan de grill of roker voor een uitstekend kalkoenvlees. Sommige mensen kiezen er zelfs voor om gehele kalkoenen te grillen, maar als je hier niet goed in bent, zorg er dan voor dat je overtollig vet weggooit voordat je de tendenleuse of koteletten op de kolen plaatst.

Een andere favoriet onder grillers in de achtertuin en mensen die op zoek zijn naar lichter vlees, is de tri-tip.

Een tri-tip is een kruising tussen een strook varkensschouder en een entrecote-tip, waardoor een smaakvol stuk vlees dat een mooie, middelzware, vette textuur en een gemiddelde buitenkant heeft. Het enige nadeel van het gebruik van de tri-tip is dat het veel direct koken vereist (zo erg dat veel mensen dubbele takes moeten doen om ervoor te zorgen dat ze het niet te gaar maken). Zorg er ook voor dat u aan de buitenkant controleert op tekenen van verkoling of rookschade voordat u het vlees van de grill of rookoven haalt. Als je donkere vlekken op het vlees opmerkt, is het oké om het een tijdje te laten intrekken om de natuurlijke smaak naar buiten te laten komen voordat je het van de grill of roker haalt.

Voor de beste barbecue of rookervaring, experimenteren door de verschillende hierboven vermelde sneden te koken. Gebruik je verbeelding en laat je verbeelding wild gaan. Misschien vind je dat een bepaalde snede het beste werkt voor je familie of vriend, of misschien het lede vlees op de markt is precies wat je nodig hebt voor je barbecue. Wat u ook beslist, koken voor één vandaag is gemakkelijker dan ooit dankzij de vele nieuwe recepten en gratis afdrukbare tips op internet. Het enige dat nodig is, is een beetje creativiteit en de juiste tools om geweldige resultaten in de keuken te krijgen.

Klik om meer te lezen: Cool To Meat You