Miyuki Perlen

Miyuki Perlen

Miyuki Perlen zijn kleine glasparels met een gelijkmatige vorm en grootte. Ze zijn gemaakt in Japan en zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Professionals gebruiken Miyuki perlen voor Peyote, Brick Stitch, Herringbone, perlensticken, perlenweb en perlenhakeln. Bezoek Miyukishop voor een brede selectie aan kleuren.

Miyuki Perlen is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder drie en vier mm. Ze hebben een bijzondere kwaliteit en zijn een uitstekende keuze voor fadeln PerlenTrends miyuki perlen. De ronde vormen zijn geweldig om deze techniek te bereiken en daarom zijn ze zo populair bij veel mensen. De unieke vormen van deze kralen maken ze een uitstekende keuze voor sieraden. Je kunt een aantal kleuren combineren, waaronder goud, zilver of brons, voor een unieke look.

Miyuki Perlen zijn gemaakt van hoogwaardig glas. Ze zijn een populaire keuze voor fijn perlenwerk. Naast rocailles zijn er ook edlen en schon perlen. Rocailles-Perlen zijn kleiner dan Miyuki-Perlen, en zijn ideaal voor dubbel-reihige Miyuki-armbanden.

Klik door naar de website: https://www.perlentrends.de/