Waar u op moet letten bij het kiezen van barbecuevlees

bbq vlees

Waar u op moet letten bij het kiezen van barbecuevlees

Als u op zoek bent naar barbecuevlees, moet u weten waar u op moet letten als u gaat winkelen. Sommige sneden zijn gemakkelijker te grillen dan andere. Als je je vlees wilt grillen zonder je zorgen te maken over harde stukken, dan moet je big skirt steak kopen. Deze snit is erg dun, bijna als een rok, en er is niet veel voor nodig om voor te bereiden.

Sommige van de grotere supermarkten hebben reguliere slagerijen, maar winkel niet in een winkel die alleen bbq-vlees of voorverpakte producten verkoopt. Praat met uw plaatselijke slager over bbq-vlees dat ze beschikbaar hebben Meer info over dit artikel. Jonger vlees heb je nodig, want oudere dieren zullen na verloop van tijd harder worden. Informeer ook naar veroudering, want oud vlees heeft de neiging malser te zijn.

Voor sommige van de hardere stukken groot, zoals ribeye, zijsteak en pareo, past appelhout goed bij bepaalde barbecuesauzen, vooral pittige. Appelhout geeft een lichte rooksmaak aan je vlees en voorkomt dat het aanbrandt. Pas ook op voor bepaalde delen die misschien te hard zijn voor barbecuesaus. Als u bijvoorbeeld uw vlees niet gaat marineren of wilt dat uw saus de hele dag op het vlees blijft zitten, vermijd dan het gebruik van menselijke keelslurpende glazuren op ribben en briskets.

Meer informatie op: CoolToMeatYou.nl