Wereldkaart hout – opvallend en functioneel

wereldkaart hout

Wereldkaart hout – opvallend en functioneel

De Wereldkaart Hout is de ultieme Houtkaart geworden voor elk interieur. Over de hele wereld is de oceaan al lang verduisterd, waardoor het hout een industriële en chique uitstraling heeft. De wereld zelf is bedekt met rijk donker hout met een donkere, tanachtige look, wat een exotische glamour aan het meubilair toevoegt.

De houtafwerking geeft het de exotische donkere schakering die de hele kamer het 3D-effect geeft, waardoor het levendiger wordt dan een gewone foto of print. Dit maakt de wereldkaart een must-have voor elke slaapkamer, kantoor of studeerkamer, door dit stuk in elk deel van het huis te gebruiken, wordt de hele plaats aantrekkelijker en dramatischer. Er zijn verschillende maten van dit stuk om bij de kamers te passen, of het nu een grote slaapkamer, een kleine badkamer, de studeerkamer of zelfs de familiekamer is, ze zien er allemaal prachtig uit met de Wereldkaart . Als je hout met een lichtere tint hebt, zullen de details van de kaart dunner lijken, maar ze zien er allemaal prachtig uit met de donkere afwerking.

Houd er bij het kopen van dit artikel rekening mee dat het hout na verloop van tijd donkerder wordt, daarom is het mogelijk niet geschikt voor gebruik op plaatsen met ruw of koud weer. Koop dit daarom alleen als je een kantoorproduct hebt gekocht, zoals een wereldkaart, en het wordt niet donker als het in de slaapkamers wordt bewaard. Als je dit stuk voor je slaapkamer koopt, houd er dan rekening mee dat de maat comfortabel op het bed moet kunnen passen zonder dat het bed zijn vorm verliest, bijvoorbeeld door de kaart te groot te maken. Een ander ding om te overwegen bij de aankoop van dit artikel is wat voor soort afwerking het hout erop heeft. Er zijn verschillende soorten afwerkingen, zoals verouderd eiken, natuurlijk en antiek. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus voordat je een bepaalde kleur koopt, moet je er een kiezen die goed past bij de andere items in je slaapkamer.

Voor meer informatie klik je hier: Muur-Art