Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste software voor de delen met bestanden voor pc

U kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor je computer kan moeilijk bedragen. Moderne overvloed biedt echter veel oplossingen. In die artikel leert u waarmee u absoluut programma kiest om bestanden naar uw computer aangaande te zetten – zoals welke criteria u zouden zoeken plus welke mits de drie beste terechtkomen beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Om een goed -programma voordat het op internet overzetten met bestanden te kiezen, horen u ervoor verschillende kenmerken letten. Lees hier langere over.

Beveiliging

Dit bestaat het voornaamste dat aangaande je opkomt. We dienen niet dat persoonsgegevens op handen staan van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Stuk voor stuk -services dat in dat artikel worden beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat zelfs uw medewerkers geen toegang hebben tot uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is dezelfde onderwerp aan een bijzonder artikel, alleszins laat u de over specialist bestaan.

Gemak

Deze is beslist van de leidend factoren bij het opgegeven kiezen van een -platform. Deze omvatten functies dat het bedragen van gebruikers gemakkelijker beheersen maken:

Jij gemak van het opslaan van bestanden – het moet de bestanden waarin u geïnteresseerd bent binnen een paar stappen vinden.

Mogelijkheden om documenten rechtstreeks in de repository bij creëren. Vanwege dit uit te voeren, worden dikwijls aanvullende diensten geïntegreerd.

Het moet maximale controle bezitten over jouw verzenden alsof ontvangen met bestanden.

Wanneer het bestand kan word bewerkt, horen het jij geschiedenis betreffende het werken zijn.

Het is geweldig indien er op de pc-versie ook dezelfde mobiele variant komt.

Bevelen

Iedereen eis het eerste tarief accepteren met een goede prijs plus niet te vaak betalen ervoor wat je niet van plan bent te verwerken. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft gekregen en sommige niet.

Maximale grootte van downloadbare bestanden

Het bleek dat die cijfer compleet anders is in nl.dataroom-providers.org opslagservices. Onderhand sommige de toestaan vanwege bestanden van 250 Gb of meer te downloaden, zijn verschillende beperkt zelfs slechts 20 Gb.

Apple iCloud

U service van Apple bestaan beschikbaar aan eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud zijn een geheel van allemaal Apple-services, deze niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar alsmede Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het beste voordeel bestaat de express synchronisatie van bestanden voordat alle apparaten, waardoor zijkant snel toegankelijk zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en verschillende diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk binnen.

Het platform kan evenzeer dienen wanneer een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid door de schijf als server te benutten om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven bij gezinstoegang voordat maximaal 5 personen, en dit kan winstgevend is.

Dropbox

Dropbox is zeker van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jouw heeft frequent coole tools die de arbied vereenvoudigen. Leuke tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en een duidelijke interface versnellen jouw aanpassingsproces. Lees meer van onboarding in de applicaties op dit fabrikaat.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: je kansen om samen te werken in 1 bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te horen en de prullenbak. Jij kunt verwijderde bestanden ook zien in de map waar ze waren voordat ze werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit betreffende het Google-systeem, wat zeker snelle en gemakkelijke integratie met bestaan andere bureaus betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.